TENDA

Plaça del Priorat, 7, 43379 Escaladei

EL MOLÍ

Carrer Sant Miquel, 53 TER, 43373 Cabacés

Tradició familiar al servei de la qualitat.

(0)
OLI ECOLÒGIC DEL PRIORAT

La nostra familia

 

 

La nostra passió pel cultiu de l’olivera ve de molt lluny però no fou fins a l’any 2006 que vàrem pensar que calia fer un pas més. Havíem sentit a dir als padrins que l’oli d’aquell coster o d’aquell pla tenia unes característiques diferents, la curiositat ens va vèncer i el 2008 sortia el primer oli del nostre molí acabat de fer.

Tirar endavant aquest projecte ha estat un sacrifici molt gran per la nostra familia, però també una il·lusió que continua viva i que volem que vosaltres en formeu part. Ens agrada que ens visiteu, ens agrada rebre-us a casa i compartir amb vosaltres la nostra passió.

El Fernando, la Neus, el Ricard, la Montserrat, el Josep Ramon, l’Anna, el Martí, el Guillem, la Montsant i l’Ariadna, tres generacions que  volen continuar estimant les terres on els seus avantpassats hi varen deixar la pell i que no volen perdre les seves arrels. 

 

Tot comença a la terra

 

 

Entre barrancs i muntanyes en la bonica comarca del Priorat es troba el poble de Cabassers, al peu del Montsant, envoltat de fonts i amb una llarga història, que es remonta al temps dels àrabs i qui sap si dels romans. La nostra familia hi té profundes arrels en aquesta zona en la qual, durant més de 10 generacions han estat cultivant i estimant aquesta terra.

Aquesta és una terra aspra, muntanyosa, difícil de cultivar, però que sap recompensar-te l’esforç que li dediques.  La producció de l’oli d’oliva comença al tros: la terra i el Sol donen a les olives tot el que necessiten. A nosaltres ens toca acompanyar tot aquest procés, respectant la tradició i els costums que ens han ensenyat, per tal que l’oli obtingut sigui una expressió fidel d’aquesta terra.

 

 

Fidels a una tradició

 

 

En aquesta terra tant dura, envoltada de barrancs i muntanyes els nostres avantpassats van haver de treballar fort per poder-hi sobreviure. Amb la seva persistència i sacrifici van saber amansir aquests paratges tant feréstecs i en van saber treure el millor fruit. Van conèixer bé aquests paisatges i sabien com calia podar per tenir un bon fruit, quan havia de ploure per no perdre la collita, si s’havia de llaurar o abonar i quan calia fer-ho. Una relació d’amor a la terra que nosaltres em volgut continuar dignificant tant com em pogut el seu producte final, l’oli d’oliva. Amb les noves tecnologies no volem oblidar el que ens van ensenyar els que ens varen precedir, sino que volem fer-ho igual de bé però amb més possibilitats.

que diuen els nostres clients