TENDA

Plaça del Priorat, 7, 43379 Escaladei

EL MOLÍ

Carrer Sant Miquel, 53 TER, 43373 Cabacés

Enviaments i devolucions

Devolució de productes, Canvi o Cancel·lació de Comandes

(i) Dret de desistiment

L’Usuari disposarà d’un termini màxim de deu dies naturals des del lliurament del producte per desistir, totalment o parcialment, de la compra del producte, de conformitat amb la legislació vigent. Un cop finalitzat aquest termini, El Molí de l’Oli no acceptarà devolucions per desistiment de compres de productes.

En cas de desistiment, l’usuari haurà de posar-se en contacte amb El Molí de l’Oli mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@molideloli.com

En tot cas, en el supòsit de desistir de la compra, s’han de complir els requisits següents:

  • 1) El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i ha de conservar l’embalatge i l’etiquetatge original.
  • 2) S’ha d’incloure una còpia del justificant de compra i de l’albarà de lliurament dels productes dins del paquet.

 

Les devolucions de les comandes s’hauran de remetre a la direcció:

Miró Cubells SL

C/ Sant Miquel, núm. 48

Cabacés 43373

(Tarragona)

L’usuari assumirà les despeses d’enviament per devolució en cas d’exercici del dret de desistiment.

 

(ii) Devolució de productes defectuosos

Sense perjudici de qualsevol altre dret que li pogués correspondre, l’Usuari tindrà dret al reemborsament del preu dels productes defectuosos o dels productes lliurats si no es corresponen amb la comanda realitzada per l’Usuari.

En aquest supòsit, la devolució l’haurà de fer l’usuari mitjançant el procediment establert a l’apartat (i) anterior, si bé en aquest cas, no haurà de fer front als costos de devolució dels productes esmentats.

Sempre que l’Usuari hagi seguit el procediment establert a l’apartat (i) anterior i s’hagin complert els requisits establerts en aquest apartat, El Molí de l’Oli reemborsarà el preu abonat corresponent als productes tornats.

 

(iii) Reemborsament del preu dels productes a l’Usuari

L’Usuari no tindrà dret al reemborsament del preu dels productes tornats que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser lliurats, o no s’hagin complert els requisits establerts a les presents Condicions Generals.

Les devolucions parcials d’una comanda donaran lloc al reemborsament del preu corresponent al producte o productes retornats efectivament.

El Molí de l’Oli gestionarà l’ordre de devolució del preu mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat per l’Usuari per a l’adquisició dels productes, en un termini de trenta dies des de la recollida de la comanda tornada i una vegada El Molí de l’Oli hagi comprovat que els productes objecte de devolució compleixen els requisits establerts als apartats (i) i (ii) anteriors.

 

CANCEL·LACIÓ DE COMANDES

1) Si encara no has fet el pagament de la teva comanda, pots anul·lar-ho escrivint a info@molideloli.com

2) Si ja vas fer el pagament, si us plau contacta amb nosaltres. La devolució es farà pel mateix mitjà pel qual vas pagar i si va ser transferència, et demanarem un número de compte IBAN que ens ho haurà d’enviar al correu info@molideloli.com

3) Si la comanda ja ha estat enviada, podràs fer la devolució després del seu lliurament.